Τα στελέχη της εταιρείας

Γεώργιος Μανούκος (Διευθύνων Σύμβουλος)

Αποφοίτησε το 2007 από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Τμήματος Επισκεπτών και Επισκεπτριών υγείας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Ακολούθως, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση  Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia) και μια σειρά από εξειδικεύσεις πάνω στην διοίκηση Μονάδων Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και στην παιδαγωγική κατάρτιση της Ανώτερης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2009 εργάζεται ως διοικητικός διευθυντής σε μη κερδοσκοπικό φορέα και διοικεί τις παρακάτω του Φορέα:

  • Μικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ δυναμικότητας 80 ΑμεΑ.
  • 2 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης δυναμικότητας 8 ΑμεΑ.

Παράλληλα είναι εργαστηριακός συνεργάτης του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας του τμήματος Νοσηλευτικής από το 2009 έως και το 2018 και από το 2019 ως υπότροφος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Νοσηλευτικής.

Άννα Καραπιπέρη (Γενικός Διευθυντής)

Αποφοίτησε το 2000 από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας. Ακολούθως, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην « Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»  στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  (University of Nicosia). Διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε στεγαστικές δομές ψυχικής υγείας (2006-2013, Φθιωτική  Εταιρεία Ψυχικής Υγείας), ειδικά σχολεία ως αναπληρώτρια Ε.Ε.Π (2014-2015, Π.Δ.Ε Στερεάς Ελλάδας) καθώς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συμβουλευτική ανέργων-ΚΕΚ ΑΚΜΩΝ, πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»-CRP ΕΠΕ, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε προσφυγικό πληθυσμό ως μέλος των «Γιατρών του Κόσμου» Ελλάδος).Από το 2017 εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός και προϊσταμένη σε μη κερδοσκοπικό φορέα, ο οποίος λειτουργεί τις παρακάτω δομές:

  • Μικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας  ΑμεΑ δυναμικότητας 80 ΑμεΑ.
  • 2 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης δυναμικότητας 8 ΑμεΑ.

Εύη Νασιοπούλου – Παπαχαραλάμπους (Οικονομικός Διευθυντής)

Αποφοίτησε το 2012 από τη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Καβάλας. Πραγματοποίησε την πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και έκτοτε εργάζεται ως λογίστρια – εξωτερικός συνεργάτης επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους παραγωγικούς και εμπορικούς κλάδους.  Αποτελεί ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και κατέχει Άδεια Λογιστή Ά τάξης.  Από το Φλεβάρη του 2018 αποτελεί ιδρυτικό μέλος λογιστικής εταιρείας η οποία πλέον αριθμεί 3 λογιστικά γραφεία σε Λαμία, Αθήνα και στον Ωροπό Αττικής. Από το Σεπτέμβρη του 2019 είναι εξωτερικός συνεργάτης – οικονομικός σύμβουλος στους παρακάτω Δήμους της Στερεάς Ελλάδας:

  • Δήμος Λαμιεών
  • Δήμος Μακρακώμης

Επικοινωνία: Τσιφλικάκη 10 – Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας ΤΚ 43100, Τηλ: 6974119190 & 6980444862