«Μετράμε  αντίστροφα»
 
Το Πρώτο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στην Π.Ε. Καρδίτσας λειτουργεί στην οδό Τσιφλικάκη 10 στην Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας, με πρωινό και απογευματινό ωράριο, παρέχοντας υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους στην περιοχή της Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, εξασφαλίζοντας την μετακίνηση με δικά μας μέσα μεταφοράς. 
 
Η επόμενη ημέρα πλησιάζει. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας, ήρθε η στιγμή να μετρήσουμε αντίστροφα, εφαρμόζοντας ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. 
 
Εν αναμονή των εξελίξεων, σχετικά με την σταδιακή άρση αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της εταιρείας «JOIN US O.E» θα είναι και πάλι στη διάθεσή σας. 
Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τις παροχές μας, να σας ξεναγήσουμε στις πρότυπες εγκαταστάσεις μας και να δεχθούμε τις αιτήσεις σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6974119190 (κ. Μανούκας Γεώργιος) και 6980444862 (κ. Καραπιπέρη Άννα). 
 
Η νέα καθημερινότητα δεν πρέπει να στερήσει από τα άτομα με αναπηρία τη χαρά για ζωή, όπως και το δικαίωμα για προσωπική και κοινωνική ανέλιξη. Η εταιρεία μας δύναται αυτό να το εξασφαλίσει με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο αγαθό της υγείας. 
 
Μετράμε αντίστροφα, Μένουμε Ασφαλείς και Παίρνουμε τη Ζωή στα χέρια μας.
 
MSc Μανούκας Γεώργιος